Advertisement

Χρόνια Πολλά ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!


Feliz cumpleaños Pablo


Σαν σήμερα, πριν από 36 ακριβώς χρόνια γεννήθηκε στη μακρινή Ουρουγουάη ένας άνθρωπος που αν και δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έχει μπει στις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων του πλανήτη: ο Pablo Gabriel García Pérez...
Ο Γκαρσία βρέθηκε στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία 31 ετών και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ο ποδοσφαιρικός του κύκλος κόντευε να κλείσει. Ο Ουρουγουανός όμως είχε άλλη άποψη!
Το όνομά του έγινε σύνθημα, στις εξέδρες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπό του έναν παικταρά και έναν επαναστάτη ταυτόχρονα!  Εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα, ενώ  με ξεκάθαρες απόψεις, δε δίσταζε να τα λέει πάντα έξω από τα δόντια, όσο και αν αυτό ενόχλησε.
Μετά το πέρασμά του από ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά μεγαθήρια βρέθηκε πριν πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα, αλλά χωρίς υπερβολή ταυτίστηκε μαζί μας!
Δεν είμαστε προσωπολάτρες και αυτά που γράφονται σε αυτό το κείμενο, γράφονται με αφορμή τα 36α γενέθλιά του, σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη του προσφορά στον Δικέφαλο του Βορρά.
Το συμβόλαιό του κανονικά τελείωνε φέτος τον Ιούνιο, αλλά κάποιοι φρόντισαν και τον απομάκρυναν στα τέλη του Μάρτη από την ομάδα ... με τον τρόπο τους.
Feliz cumpleaños λοιπόν Pablo, με τις καλύτερες ευχές μας να σε συνοδεύουν σε ότι και αν κάνεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα.
Θα θέλαμε τα σημερινά γενέθλια να τα γιορτάσουμε -με αυτόν παρόντα- στο ΟΑΚΑ, όμως για τους γνωστούς λόγους κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό...



Πηγή PAOKMANIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου