Advertisement

Πιέσεις ΠΑΟΚ σε ΕΠΟ για Σάντος

Πιέσεις ΠΑΟΚ σε ΕΠΟ για Σάντος

Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν αύριο το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ Σαρρής και Σάντος με αφορμή τις πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ από τον Ζαγοράκη. Στον ΠΑΟΚ «επιθυμούν» ο Πορτογάλος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας το καλοκάιρι.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ύστερα από προτροπή του Θόδωρου Ζαγοράκη να εντατικοποιηθούν οι πιέσεις σε ΕΠΟ και Σάντος προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό το Καλοκαίρι. Μάλιστα ο σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη ταξίδεψε το Πάσχα στην Χίο προκειμένου να πείσει τον Σαρρή για να ανάψει το πράσινο φως για παράλληλη ενασχόληση του Σάντος.
Αύριο το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ θα συναντηθούν Σαρρής και Σάντος προκειμένου να συζητήσουν το αίτημα του ΠΑΟΚ και αν φυσικά η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δώσει την συγκατάθεσή της. Ωστόσο, φαίνεται πως όσο και να πιέζει ο Ζαγοράκης, όσο να στηρίζουν και συντηρούν αυτό το θέμα εντός και εκτός ΠΑΟΚ,  αυτή η συνεργασία δεν θα γίνει καθώς η ΕΠΟ δεν επιθυμεί παράλληλη συνεργασία, ενώ και ο Σάντος δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα ενόψει Μουντιάλ.
Έτσι λοιπόν καλό θα είναι στον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν όλοι κι άλλες περιπτώσεις γιατί και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι αντίθετη με τον επαναπατρισμό του Σάντος. Ζητάει κάτι φρέσκο να δει στην Τούμπα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου