Advertisement

Δώρο γενεθλίων η... επιστροφή στον ΠΑΟΚ


Ο Πάμπλο Γκαρσία γίνεται σήμερα 36 ετών και στην Τούμπα έχουν αναζωπυρωθεί οι σκέψεις για επανένταξή του στην ομάδα

Αλλιώς τα ονειρευόταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ κι αλλιώς του βγαίνουν. Από την αρχή της περιόδου ευελπιστούσε ότι σήμερα θα είχε την ευκαιρία να δει τον Πάμπλο Γκαρσία, τη μέρα των γενεθλίων του, να σηκώνει το Κύπελλο Ελλάδας στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Αντ' αυτού, όμως, τους τελευταίους δύο μήνες, έχουν γίνει σμπαράλια τα όνειρά του, καθώς ο "Δικέφαλος" έχει ζήσει πολλά παράλογα, με αποτέλεσμα και ο "Κανάριο" να έχει αποχωρήσει από την ομάδα και ο ΠΑΟΚ να είναι εκτός τελικού Κυπέλλου και να προσπαθεί να σώσει τη σεζόν κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Κάπως έτσι, τα σημερινά γενέθλια του Πάμπλο Γκαρσία ("κλείνει" 36 χρόνια ζωής) δεν θα έχουν την λάμψη που θα τους άρμοζε, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι περνούν απαρατήρητα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Από τα ξημερώματα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυσθεί από ευχετήρια μηνύματα οπαδών του "Δικεφάλου" που προτρέπουν ΠΑΕ και Γκαρσία να ρίξουν εκ νέου γέφυρες συνεργασίας. Αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία είναι στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ εκτιμά την προσωπικότητα του Ουρουγουανού και δημιουργεί θετικό κλίμα για την επιστροφή του, γνωρίζοντας συν τοις άλλοις ότι μία τέτοια κίνηση θα λειτουργούσε ενισχυτικά στη σχέση του με τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν Σαββίδης διαπίστωσε με τη φυγή (την οποία χρεώνει σε κακούς χειρισμούς από πλευράς ΠΑΟΚ που οδήγησαν το θέμα στα... άκρα) του φυσικού ηγέτη του ΠΑΟΚ, πόσο πολύ έχει επηρεαστεί ο κόσμος, κάτι που αποτυπώνεται και στην απουσία του από την Τούμπα.

Στους στενούς συνεργάτες του έχει ήδη εκφράσει τη σκέψη του, μετά το πέρας των πλέι οφ, να ασχοληθεί με το θέμα Γκαρσία προκειμένου να καλλιεργήσει το έδαφος για την επιστροφή του. Στο μεταξύ, ο Γκαρσία περνά μέρες ηρεμίας και περιμένει πότε θα κλείσει η φετινή σεζόν για να πάει στην Ουρουγουάη για ειδική προετοιμασία με το τιμ γυμναστών που γνωρίζει από την Εθνική ομάδα για να είναι έτοιμος στην προετοιμασία όποιας ομάδας επιλέξει να αγωνιστεί.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι ο αγαπημένος τους... Παυλάρας θα αυξήσει τα 151 ματς και 6 γκολ που έχει ως ενεργητικό στον ΠΑΟΚ, και κυρίως ότι θα τον δουν να κλείνει την καριέρα του στην Τούμπα, όπως του αρμόζει. Γι' αυτό και περιμένουν τη σωστή κίνηση από το Σαββίδη, την οποία μπορεί να ενισχύσει η επιλογή προπονητή.

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου