Advertisement

«Ο Σάντος δεν ασχολήθηκε με τους νεαρούς»

«Ο Σάντος δεν ασχολήθηκε με τους νεαρούς»

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κ-17 του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για το ταλέντο αυτής της ομάδας, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν στις υποδομές.

Για το ταλέντο της ομάδας Κ-17 του ΠΑΟΚ:
«Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιότητα παικτών του 96 - 97. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε τέσσερις διοργανώσεις και φέτος βγήκε πρώτη στο Βόρειο όμιλο. Πιστεύω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά και να χαμογελάσουμε τελευταίοι».

Για το τι είναι σημαντικότερο σε αυτές τις ηλικίες:
«Να βγαίνουν παιδιά για την πρώτη ομάδα. Πρέπει όμως για να ανέβουν στην πρώτη θέση ώστε να πρωταγωνιστήσουν κιόλας. Αυτό θα γίνει από την καλή ποιότητα των παικτών. Όταν συνηθίζεις να είσαι πρώτος και να πρωταγωνιστής βοηθάει. Σίγουρα βοήθησε και τα παιδιά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα παιδιά που προωθήθηκαν στην πρώτη:
«Ναι σίγουρα. Έχουμε δει πολλά παιδιά να είναι βασική στην πρώτη ομάδα όπως ο Αθανασιάδης, ο Παναγιωτούδης, ο Κάτσε, ο Σταφυλίδης. Είναι μια ικανοποίηση για όλους που εργάζονται στις υποδομές».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτίσει έναν κορμό νεαρών ποδοσφαιριστών:
«Είναι δύο περιπτώσεις. Να κάνει υπομονή με τους νέους παίκτες και να φέρεις έτοιμους παίκτες. Επειδή οι απαιτήσεις στην ομάδα είναι μεγάλες υπάρχει δυσκολία στο να ανέβουν παίκτες στην πρώτη ομάδα. Όταν υπάρχει η οικονομική άνεση ζητάν έτοιμους παίκτες. Οι νέοι θέλουν υπομονή και να ασχοληθείς μαζί τους. Πολλές φορές έρχονται προπονητές που ζητάν έτοιμους παίκτες»
.
Για το αν οι Σάντος, Μπόλονι και Δώνης ασχολήθηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:
«Τον Σάντος δε μπορώ να τον βάλω σε αυτούς που ασχολήθηκαν με τους νέους. Ο Μπόλονι έκανε μεγάλη προσπάθεια, όπως για παράδειγμα με τον Παναγιωτούδη. Με τον Δώνη είδαμε τον Κάτσε».

Τέλος, για την ανδρική ομάδα και τα πλέι οφ είπε:
«Η ομάδα ξεκινάει με ένα μεγάλο αβαντάζ και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε πρώτοι. Δεν νομίζω να χάσουμε την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου