Advertisement

Ούτε μήνας χωρίς θλάση!

Ούτε μήνας χωρίς θλάση!

Το κακό με τις θλάσεις συνεχίστηκε και τον Απρίλιο, με τους Σταφυλίδη και Βούκιτς να βγαίνουν εκτός μάχης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πέρασε ούτε ένας μήνας στον οποίο δεν καταγράφηκε περιστατικό μυϊκού τραυματισμού κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν…

Τον Ιούλιο, στη διάρκεια της προετοιμασίας, πρώτο θύμα ήταν ο Άγγελος Καραντασιάδης, με θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Τον Αύγουστο ήρθε η πρώτη θλάση για τον Πάμπλο Γκαρσία. Τον Σεπτέμβριο, στη …λίστα μπήκαν δυο Βραζιλιάνοι. Πρώτα ο Αραούχο Έτο (θλάση πρώτου βαθμού)και έπειτα ο Ματέους Βιβιάν. Τον Οκτώβριο, θλάση υπέστησαν οι Γιώργος Κατσικάς, Χρήστος Ιντζίδης και Λίαμ Λόρενς.

Το Νοέμβριο ήρθε η πρώτη θλάση για τον Δημήτρη Στάμου και η δεύτερη για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Γιώργο Κατσικά. Τον Δεκέμβριο, ήταν η σειρά των Παναγιώτη Γλύκου, Σανθ Χακόμπο και Δημήτρη Κωνσταντινίδη να καταγράψουν τη πρώτη τους θλάση, ενώ για δεύτερη φορά τραυματίστηκε ο Αραούτχο Έτο.

Ο Ιανουάριος περιείχε τον σοβαρό τραυματισμό του Σανθ Χακόμπο. Τον Φεβρουάριο, ο Σέκου Ολίσε αποκόμισε θλάση β’ βαθμού από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τον Μάρτιο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπέστη τη δεύτερη φετινή του θλάση. Ο Απρίλιος ξεκίνησε …ανησυχητικά, καθώς τις πρώτες μέρες, Κώστας Σταφυλίδης και Ζβίνιμιρ Βούκιτς υπέστησαν θλάση β’ βαθμού.

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου