Advertisement

Θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ με 30.000 ΠΑΟΚτσήδες!

Θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ με 30.000 ΠΑΟΚτσήδες!

Απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog σχολιάζει και περιμένει έναν τελικό - "κόλαση" στο ΟΑΚΑ!

Είδα και τον άλλο ημιτελικό, στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο καλός από την Τρίπολη αλλά στο β΄ ημίχρονο έγινε ανατροπή του σκηνικού. Βγήκε ο ΠΑΟΚ με μικρές πάσες, πάσα, πάσα, πάσα, ο Αστέρας έκλεινε τους χώρους και μόλις έπαιρνε τη μπάλα έφευγαν βολίδες κάνοντας πάρτι!

Μπορούσε ο Αστέρας Τρίπολης να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς και να λήξει το παιχνίδι με διπλό στην Τούμπα, ακόμα και με 1-3! Με ταχύτητα, με συνδυασμούς, με γκολ, με ευκαιρίες, η ψυχή των ΠΑΟΚτσήδων πήγε στην κούλουρη.

Θα γίνει συγκλονιστική ρεβάνς στην Τρίπολη, μην το χάσετε αυτό το ματς, αξίζει να το δείτε, περιμένω μια ματσάρα στην οποία η πρόκριση είναι ανοικτή. Έχει καλούς παίκτες ο Αστέρας, μπορεί να περάσει, πρέπει να το πιστέψουν οι Αρκάδες. Θα είναι ματς τακτικής αυτό, έχει πιο γρήγορους παίκτες ο Αστέρας από τον ΠΑΟΚ, πιο ντριμπλέρ, οι άλλοι ψάχνουν από τα πλάγια μια μπαλιά όπου θα πεταχτεί ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης να τη σπρώξουν στα δίχτυα, του κώλου τα εννιάμερα.

Βλέπω πιο επικίνδυνη ομάδα από τον ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης, όμως μεγάλος τελικός θα γίνει με τον Ολυμπιακό άμα περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατεβάσει στο ΟΑΚΑ 30.000 οπαδούς και να γίνει μεγάλη μάχη.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου