Advertisement

Μπάμπης Τσολακίδης. Ο... δικέφαλος μαχητής της ζωής!


Ο Μπάμπης Τσολακίδης ο φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε το αριστερό του πόδι στην τραγωδία των Τεμπών, απέκτησε το «ηλεκτρονικό» πόδι και συνεχίζει να δίνει... μαθήματα ζωής! 

Πιθανότατα να είναι και... τυχερός-άτυχος εκείνης της ανείπωτης τραγωδίας, καθώς άλλοι συνοδοιπόροι του έχασαν την ζωή τους μέσα στο πούλμαν σε μια στροφή-καρμανιόλα στα Τέμπη γυρίζοντας από την Αθήνα!

Στο δυστύχημα εκείνο δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18 του και έχασε το πόδι του. Τότε άρχισε και ο... Γολγοθάς του! Στην συνέχεια κι αφού τα έξοδα ήταν πολλά απέκτησε ένα τεχνητό μέλος όμως επίσης τα χρήματα που χρειάστηκαν στην συνέχεια για συντήρηση και αλλαγή ήταν περισσότερο! Ο επίσημος ΠΑΟΚ, πλήν Ζαγοράκη ήταν μακριά του, κατά δήλωση του!

Οι σύνδεσμοι στο πλευρό του, μαζεύοντας συνεχώς χρήματα για το νέο... ηλεκτρονικό πόδι! Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα και όπως φαίνεται κι από το βίντεο η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο για τον Μπάμπη Τσολακίδη!

Πάντως ουκ ολίγες φορές είχε εκφράσει το παράπονο του για τον επίσημο ΠΑΟΚ λέγοντας: «Και δεν είναι ότι ξέχασαν μόνο εμένα, αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Μόνο στα μνημόσυνα μας θυμούνται. Μόνο ο Ζαγοράκης με έπαιρνε τηλέφωνα και έδειχνε ενδιαφέρον. Κάθε χρόνο έφτιαχνε μία βαλίτσα με φανέλες και ρούχα της ομάδας και μου την έστελνε. Για μένα μία τέτοια φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο σημαντική από ένα Κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα. Για μας που είδαμε το χάρο με τα μάτια μας τέτοιες απλές κινήσεις μας γεμίζουν κουράγιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου