Advertisement

Και στο βάθος...Φερνάντο Σάντος


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να θεωρείται το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ένα από τα ονόματα που επίσης αρέσουν στη διοίκηση όμως, φαίνεται πως είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά. Η ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και ο άδοξος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αποτέλεσαν όπως όλα δείχνουν το κύκνειο άσμα του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Το μόνο που απομένει είναι τα... τυπικά και στον ΠΑΟΚ ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα επικρατέστερος για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας δείχνει ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και πρώην του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κατέκτησε και το πρωτάθλημα Κύπρου με την ομάδα της Λεμεσού. Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν κι άλλα ονόματα που πέρασαν από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του συλλόγου. Εκείνο που σίγουρα ξεχωρίζει, είναι αυτό του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος φαίνεται ότι αρέσει ιδιαίτερα στον Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρει η «Metrosport».

Για την περίπτωσή του ωστόσο υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες με σημαντικότερη αυτή του συμβολαίου του με την Εθνική ομάδα. Την ίδια στιγμή κρούση φέρεται να έγινε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για να αναλάβει την ομάδα όμως μόνο στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα ο Γιοβάνοβιτς δεν ήταν όπως φαίνεται ο μοναδικός από το «Νησί της Αφροδίτης», για τον οποίο ψάχτηκαν στον ΠΑΟΚ, αφού φέρεται να υπήρξε επαφή και με τον Ζόρζε Κόστα, που πήγε στην ΑΕ Λεμεσού στα μισά της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου