Advertisement

Ο κόσμος παρών, η ομάδα απούσα!

Ο κόσμος παρών, η ομάδα απούσα!

Είναι ντροπή τουλάχιστον, η εικόνα του ΠΑΟΚ στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.  

Παίκτες και προπονητές εκτέθηκαν με την ανημποριά τους. Ο Αστέρας σαφώς ανώτερος είχε εύκολο έργο ένεκα και της ανυπαρξίας του ΠΑΟΚ …

Και το χειρότερο για τον ΠΑΟΚ; Απ0γοήτευσε πλήρως τον Ιβάν Σαββίδη. Η εικόνα του στην Τρίπολη βύθισε σε πέλαγος προβληματισμού κι ανησυχίας τον «τσάρο». Υπάρχει και το χείριστο: Πλήγωσε βαθύτατα τους φίλους του «δικέφαλου»! Άντε τώρα, να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Άντε να τους πείσουν, ότι άδικα διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία. Άντε να τους φέρουν πίσω στην Τούμπα!

Τα κενά στο κέντρο του ΠΑΟΚ έβγαζαν – για πολλοστή φορά – μάτια. Απορούμε δε, που, πότε, πως και τι ικανοποίησε τον Γιώργο Δώνη στον αγώνα της Τούμπας; Κι επέμενε στην ίδια ενδεκάδα, με την ίδια τακτική και στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Αν έπραξε κάτι ορθό τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ήταν η προώθηση του Κώστα Κατσουράνη στα χαφ. Ε, τώρα ούτε αυτό έκανε. Είναι λοιπόν, ως εκ τούτων καταλυτική η συμβολή του Γιώργου Δώνη στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Τελικό. Στην συντριβή των ονείρων των φίλων του «δικέφαλου». Στην παράδοση του ΠΑΟΚ με κατεβασμένα τα χέρια.

Φυσικά και δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες του ΠΑΟΚ! Είναι συνένοχοι με τον προπονητή τους για την βύθιση των ΠΑΟΚτσήδων σε πέλαγος θλίψης κι απογοήτευσης.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν παρών στην Τρίπολη. Εκπληκτικός σε όγκο και παλμό. Η ομάδα του όμως, ήταν απούσα. Στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Και μάλιστα, ύστερα από ένα παρ ολίγον πάθημα στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για τους φίλους του «δικέφαλου» δεν έγινε μάθημα στην Τρίπολη.

Τώρα πλέον, αρχίζουν τα δύσκολα. Για όλους ανεξαιρέτως στην Τούμπα. Από τον Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι …), τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ (καλείται να λύσει τον «γόρδιο δεσμό»), τον Γιώργο Δώνη (με αβέβαιο παρόν και χωρίς μέλλον) και τους ανήμπορους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας είχε δείξει στον πρώτο ημιτελικό τις δυνατότητες του. Μόνον τυφλοί δεν θα τις έβλεπαν. Δεν τις είδαν προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Και με την … τύφλα τους πίκραναν – για πολλοστή φορά – τον κόσμο τους.

Όταν όμως, προπονητές και παίκτες οι οποίοι κλωτσούν την δική τους τύχη … Επειδή είναι τύχη που βρέθηκαν στον δρόμο του «τσάρου» της Τούμπας … Πως εμπιστεύθηκαν σε αυτούς την τύχη του ΠΑΟΚ;

Με λίγα λόγια, οι ευθύνες φθάνουν και σε όσους μέχρι τώρα έπειθαν τον Ιβάν Σαββίδη για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ σαν ελβετικό ρολόι, για τις προοπτικές αυτού του ΠΑΟΚ, για την παραγωγή έργου των προπονητών του και για τις δυνατότητες αυτού του ΠΑΟΚ να κάνει έργα τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου