Advertisement

Νέο υπερσύγχρονο λεωφορείο για τον ΠΑΟΚ

leoforeio+PAOK

Με νέο υπερσύγχρονο λεωφορείο αναμένεται να μεταφέρεται από εδώ και στο εξής η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά»

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Εδώ και δύο μήνες σας είχαμε προϊδεάσει για την έρευνα που έκαναν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για την αγορά νέου λεωφορείου για την επαγγελματική ομάδα. Ενός υπερσύγχρονου λεωφορείου που θα έχει όλες τις ανέσεις για να εξυπηρετούνται κατά κύριο λόγο οι ποδοσφαιριστές και να είναι ακόμη πιο άνετα τα ταξίδια της ομάδας. Ηδη στην Γερμανία βρίσκονται τρεις εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ.

Ο γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, ο Σίμος Συμεωνίδης. Αναχώρησαν χθες από την Ελλάδα με προορισμό την Γερμανία για να «κλείσουν» το λεωφορείο.

Πριν από το ταξίδι και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν κάνει την ερευνά τους. Επομένως δε «βαδίζουν» στα «τυφλά». Το βασικό είναι να είναι λειτουργικό και τα οικονομικά δεδομένα να μην ξεφεύγουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου