Advertisement

Να κρατήσουν Δώνη στα πλέι οφ!

Να κρατήσουν Δώνη στα πλέι οφ!

Ανατρεπτικός ο Γιώργος Μύρτσος, προτείνει μέσω του sportdog την παραμονή του Δώνη στον ΠΑΟΚ! Η φιλοσοφία του νικητή, ο Γκαρσία και πώς πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Δικέφαλο..

Προτείνω σε όλους να διαβάσουν το σχόλιο που έκανα εδώ, στον σκύλο, την Παρασκευή, πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για να δούνε τι είχα γράψει. Φαβορί στο παιχνίδι ήταν ο Αστέρας και το έγραψα λόγω της αγωνιστική εικόνας των δύο ομάδων μέσα στη χρονιά. Απλώς αρεσκόμαστε στα ονόματα των ομάδων, τις ιστορίες τους κ.λπ. Η μπάλα, όμως, παίζεται στο γήπεδο.

Ολόκληρη η Θεσσαλονίκη θυμήθηκε τώρα ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Δώνης, μετά από ένα παιχνίδι. Ο Μύρτσος το λέει από την αρχή της σεζόν! Ο Δώνης είναι καλός για μικρές ομάδες, όχι για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ κ.λπ. Οι μεγάλες ομάδες δεν είναι κατ' ευφημισμόν αλλά το δείχνουν και στο γήπεδο. Και η μεγάλη ομάδα χρειάζεται μεγάλο προπονητή, γιατί είναι αυτός που δημιουργεί ένα σύνολο, με φιλοσοφία. Και η φιλοσοφία που υπάρχει σε μία μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να είναι άλλη από εκείνη του νικητή.

Ρόμβοι, παραλληλόγραμμα και μ@λ@κίες!

Μεγάλη ομάδα με μεγάλο προπονητή δεν ψάχνεται όλη την χρονιά. Γιατί μας είχε πρήξει τα π@π@ρια όλη τη χρονιά ο Δώνης, αν θα παίξει με ρόμβο, παραλληλόγραμμο και μ@λ@κίες. Και δεν κοιτούσε που ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε μπάλα! Είναι δεδομένο ότι οποιοδήποτε σχηματισμό και αν ακολουθήσει μία ομάδα, τα συστήματα και οι τακτικές είναι ίδιες. Αρκεί να περάσει πράγματα στην ομάδα: το passing game, την τακτική, να βγάλει τακτική με κάθετο ποδόσφαιρο, να κάνουν κινήσεις οι παίκτες, να έχει βάθος και πλάτος η ομάδα. Αυτά δεν τα είδαμε στον ΠΑΟΚ φέτος. Είμαι εκείνος που λέει ότι όλοι κρινόμαστε από την οριοθέτηση των στόχων: ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε στόχο την καλή πορεία στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αποκλείστηκε από τη Ραπίντ Βιέννης, μία ομάδα χωριό και την ώρα που βγαίνω και ουρλιάζω για αυτή την κατάσταση, υπάρχει κάλυψη από κάποιους δημοσιογράφους. Έτσι, όμως, δεν γίνεται δουλειά. Ο Δώνης απέτυχε σε όλους τους στόχους: άφησε την ομάδα εκτός Ευρώπης από νωρίς, έμεινε μακριά από το πρωτάθλημα και εκτός Κυπέλλου. Τι μένει τώρα; Το αυτονόητο: να πάρει ο ΠΑΟΚ τη δεύτερη θέση, απέναντι στην Τρίπολη και τον Ατρόμητο. Μιλάμε τώρα για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, που έκανε εφτά μεταγραφές τον Γενάρη!

Να τον κρατήσουν!

Την είδε ότι είναι ο σερ Άλεξ της Μακεδονίας. Και μεγαλύτερο ατόπημα είναι ο εξαναγκασμός σε φυγή του Πάμπλο Γκαρσία. Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως είναι υπερήφανος άνθρωπος ο Γκαρσία, με ιστορία στο ποδόσφαιρο και δεν ήθελε να τον κάνει ρόμπα ο Δώνης και ο Ζησάκος. Πιστεύω ότι άργησαν να διώξουν τον Δώνη. Αλλά τώρα προτείνω να τον κρατήσουν για να τους βγάλει δεύτερους. Δεν γίνεται να μην τα καταφέρει! Τώρα τελείωσε το έργο.

Μην ξαναζεστάνουν παλιό φαγητό!..

Αλλά να κοιτάξουν την επόμενη μέρα να μην πάνε σε ξαναζεσταμένο φαγητό. Ό,τι και να είναι, δεν παύει να είναι παλιό φαγητό. Ο νέος ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη χρειάζεται νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που θα δουλέψουν με βάση τους στόχους του ιδιοκτήτη και του λαού του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου