Advertisement

Έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό τους!

Έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό τους!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει στον sportdog για τους λιγόψυχους και μίζερους παίκτες του ΠΑΟΚ που έφυγαν από την πίσω πόρτα! Τι πιστεύει για το μέλλον του Δώνη στην ομάδα;

Υπολογίζοντας την ώρα που θα γυρίσω, το πότε θα κοιμηθώ και το πότε ελπίζω να ξυπνήσω, είπα να σταματήσω στην εθνική οδό για να γράψω για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ μην τυχόν και με χρεώσει κανένας για λιγόψυχο.

Χαρακτηρισμό που θα αποδώσω στην ομάδα που υποστηρίζω, αφού αυτό μου έδειξε για δεύτερη φορά φέτος σε αγώνα χωρίς αύριο, αφού είχε προηγηθεί αυτός της Ραπίντ, αλλά και γιατί όταν τους περιμέναμε έξω από το γήπεδο για δηλώσεις, για μία τοποθέτηση βρε άνθρωπέ μου, έφυγαν από την πίσω πόρτα.

Λιγόψυχος είναι αυτός που έδωσε την εντολή αλλά και αυτός που την αποδέχτηκε. Δεν μπορώ να πω το ίδιο βέβαια που έφυγαν από την πίσω πόρτα στο αεροδρόμιο, αφού εκεί τα πράγματα ήταν επικίνδυνα.

Τα παιδιά μας, ο προπονητής μας, όλοι όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, βιώνουν μία πολύ όμορφη κατάσταση η οποία μάλλον δεν τους αγγίζει. Και προφανώς δεν θα τους πειράξει άμα σταματήσουν να τη βιώνουν.

Και μέσα από αυτή την αγωνιστική και μη συμπεριφορά δεν υπάρχει κανένας που να αξίζει να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης έχασε το ένα από τα δύο πυραυλάκια του, μία απώλεια που ενδέχεται να του στοιχίσει και τη θέση. Η θέση του ήταν επισφαλής ακόμη κι αν πήγαινε τελικό και έβγαινε δεύτερος. Τώρα είναι χειρότερα.

Ο Δώνης δεν μπόρεσε φέτος να παρουσιάσει έναν καλύτερο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αλήθεια και όχι τόσο ο σημερινός αποκλεισμός. Και πέρυσι είχαμε αποκλεισμό – αλλά έφταιγε ο Γλύκος – και πρόπερσι – αλλά έφταιγε ο Χάβος. Πάντα φταίει ο ένας και εκεί είναι το λάθος του κοινού στην υπόθεση Δώνη.

Κανένας δεν λέει πως ο Δώνης είναι πετυχημένος. Σήμερα που μιλάμε, έχει αποτύχει κατά τα δύο – τρίτα και ενδέχεται να αποτύχει και πλήρως αν δεν βγει 2ος.

Η εμμονή στον Δώνη, δίνει άλλοθι στους υπολοίπους. Και στην προκειμένη περίπτωση, οι υπόλοιποι είναι οι παίκτες. Έπαιξαν στην Τρίπολη; Υπήρχε ένας που να έκανε τα αυτονόητα;

Η Τρίπολη πέρασε δίκαια στη σειρά των αγώνων και καλή επιτυχία στον τελικό. Πέρασε γιατί ήταν καλύτερη ομάδα. Και βέβαια το ήθελε παραπάνω και άλλα πολλά κλισέ που μπορώ να γράψω.

Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε με έπεισε πως είναι καλύτερός της και το κατέγραψα στο μπλογκ του πρώτου αγώνα το τι πραγματικά πίστευα για τη ρεβάνς.

Απλά πλέον είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο προπονητής, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό παικτών που θεωρούνται σήμερα πρωτοκλασάτοι. Βοήθειά μας.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, Ιτάνζ, Σίλντεφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Καμαρά και Κλάους δεν υπήρχαν. Τον Αποστολόπουλο τον βγάζω στην απ έξω γιατί δεν είναι πρωτοκλασάτος και ο Κατσουράνης έκανε τα αυτονόητα.

Και κακά τα ψέματα, με κάποιους από αυτούς δεν γίνεται να πας μπροστά, με μοναδική σωτηρία να αποτελούν τριτοτέταρτες επιλογές. Αν και πλέον, με τη μιζέρια που μου βγάζουν όταν τους βλέπω να αγωνίζονται, προτιμώ να τους δω σε άλλη ομάδα.

ΥΓ: Δεν θα αναφερθώ στη διοίκηση γιατί με περιμένουν οι άλλοι να φύγουμε. Στο επόμενο το υπόσχομαι.

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου