Advertisement

Συνεργασία ΠΑΟΚ-Γιουβέντους


Στο Τορίνο βρέθηκε σήμερα η ηγετική τριάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι συνέβη στην παρουσία Βρύζα – Γκοντσάρεβα – Τσιστιακόφ στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους…

Να μία ακόμη έκπληξη από τους παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οποίοι εντελώς μυστικά ταξίδεψαν στην γειτονική χώρα και βρέθηκαν στα γραφεία αλλά και στους χώρους της κορυφαίας Ιταλικής ομάδας.

Είναι και αυτή μία προσπάθεια των ανθρώπων του Δικεφάλου να αναπτύξουν σχέσεις με κορυφαία club ανά την Ευρώπη, με ομάδες που σίγουρα μπορεί να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ και με παίκτες που δίνουν δανεικούς.

Αυτό ήταν ένα κλεισμένο ραντεβού των ανθρώπων του Δικεφάλου που από την μία συνομίλησαν με παράγοντες της Γιουβέντους και από την άλλη αποκόμισαν εμπειρίες μέσα από την παρουσία τους στον χώρο μίας τόσο οργανωμένης ομάδας.

Επί της ευκαιρίας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους όπου  συνάντησαν (φωτό) και μίλησαν με τον Τάσο Δώνη (γιο του προπονητή του Δικεφάλου) που ανήκει στο δυναμικό της Γιούβε.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δημοσιοποιούν και άλλες φωτογραφίες από το αθλητικό κέντρο της Γιουβέντους, στο οποίο ξεναγήθηκαν και απ ότι φαίνεται ήταν ένας από τους βασικούς σκοπούς της επίσκεψης στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου