Advertisement

Ο Ρομπέρτο Κάρλος κι οι επόμενοι καλεσμένοι

Ο Κάρλος κι οι επόμενοι καλεσμένοι

Ο Ρομπέρτο Κάρλος φιλοξενήθηκε από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, όμως οι VIP καλεσμένοι τού ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν την... παρέλασή τους. Πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους οι επόμενοι υψηλοί προσκεκλημένοι της ΠΑΕ;

Μετά την παρουσία τού Ρομπέρτο Κάρλος στην Τούμπα, αν και δεν ήταν γουρλής μια κι ήρθε η ήττα (και γι΄ αυτό όταν τον πήρε ο Τσιστιακόφ για χρόνια πολλά, στα γενέθλιά του, την προηγούμενη Τετάρτη, του ανέφερε τα όσα... τράβηξε με τα μηνύματα ΠΑΟΚτσήδων στο προφίλ του σε Facebook και Twitter ότι είναι γκαντέμης), θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον τελικό τού Κυπέλλου, περνώντας το όχι τόσο εύκολο εμπόδιο τού Αστέρα Τρίπολης, θα βρεθούν αρκετοί υψηλοί προσκεκλημένοι τού Ιβάν Σαββίδη, στα επίσημα τού ΟΑΚΑ.

Κι αυτή η διαδικασία είναι μέσα στις κινήσεις αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ τις θεωρεί αναγκαίες για την ανάπτυξη της ομάδας, στον επικοινωνιακό τομέα κι ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το «ελεύθερο».

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου