Advertisement

Σάντος για ΠΑΟΚ; Ούτε μία στο εκατομμύριο!

Σάντος για ΠΑΟΚ; Ούτε μία στο εκατομμύριο!

Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να συνεργαστεί με τον Δικέφαλο ο Πορτογάλος προπονητής, παρά τα σημερινά ρεπορτάζ. Ο σκύλος έψαξε καλά το θέμα και το αναλύει....

Το όνομα του Φερνάντο Σάντος βρέθηκε σήμερα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, σαν λύση στη μετά-Δώνη εποχή. Το ζήτημα, όμως, είναι κατά πόσο μπορεί να έχει βάση ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς ο σκύλος ξεσκόνισε την ατζέντα του και με τα τηλέφωνα που πήρε, έμαθε πολλά.

Με κυριότερο ότι τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δεν έχουν βάση! Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΕΠΟ, τώρα που έμεινε ο ΠΑΟΚ χωρίς προπονητή θυμήθηκαν τον Σάντος; Συμπληρώνοντας κατηγορηματικά ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται! Από την άποψη ότι ο Πορτογάλος είναι κύριος και αν δεν τελειώσει το συμβόλαιό του με την εθνική ομάδα, το 2014, δεν υπάρχει περίπτωση να "πουλήσει" την εθνική.

Ίσως σε μία άλλη χώρα, με διαφορετικούς όρους και νοοτροπία γύρω από το ποδόσφαιρο, να ήταν εφικτό να συνδυάσει εθνική ομάδα και ΠΑΟΚ ένας προπονητής. Στην Ελλάδα, όμως, δεν μπορεί να γίνει πράξη μία προοπτική σαν αυτή. Κι αυτό ήταν κάτι που ξεκαθάρισαν στον σκύλο άνθρωποι κοντά στην εθνική ομάδα, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να μην τιμήσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ο Πορτογάλος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει κάποια πιο επίσημη τοποθέτηση ακόμα και από τον ίδιο τον Σάντος, που να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το θέμα...

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου