Advertisement

Τα έχωσαν σε όλους οι οπαδοί στην προπόνηση

Εξάψαλμος οπαδών στην προπόνηση!

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση και μίλησαν με σκληρά λόγια στους παίκτες λίγο πριν την προπόνηση. «Που είναι το πάθος σας η μαγκιάς σας», είπαν στους ποδοσφαιριστές που άκουγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Στη Μεσήμβρια και οι Βρύζας-Τσιστιακόφ.

Αυτό που υποψιαζόντουσαν όλοι έγινε στην σημερινή πρώτη προπόνηση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας και διέκοψαν την προπόνηση για να μιλήσουν στους παίκτες. Η διακοπή κράτησε 5’ με τους οπαδούς να μιλάνε στην αρχή με σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσίασαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. «Που είναι το πάθος σας που είναι η μαγκιά σας. Δεν έχετε οικονομικά προβλήματα γιατί δεν παίζεται. Κάναμε τόσα χιλιόμετρα να σας βοηθήσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση και εσείς για μια ακόμα φορά μας κεράσατε φαρμάκι».
   
Αυτό που ζήτησαν επίσης ήταν άμεσα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να υπάρχει πάθος στους επόμενους αγώνες για να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ΠΑΕ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, ανέφερε τα εξής σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών «Σκληρά μηνύματα από οπαδούς στην προπόνηση. Αποδεχόμαστε χωρίς πολλά λόγια ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Αυτό που επίσης βγαίνει από την ΠΑΕ είναι πως γίνεται προσπάθεια να επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας ενόψει των αγώνων γα τα πλει οφ. Μάλιστα υποστηρίζουν πως το κλίμα θα αλλάξει και η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου