Advertisement

Οριακά στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ

katsour

Μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει σαφές προβάδισμα, έναντι των υπολοίπων ομάδων που θα μπουν στα play off, για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται, σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, οριακά στους ισχυρούς για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου, έχει την πέμπτη καλύτερη βαθμολογία, αλλά όλα θα ξεκαθαριστούν μόλις ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα.

Υπενθυμίζεται πως και τα δυο εντός έδρας παιχνίδια, στον τρίτο προκριματικό και στα play off αν προκριθεί, θα τα δώσει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας από τα περσινά επεισόδια με την Ραπίντ Βιέννης.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο, εκτός του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν οι δεύτεροι Ρωσίας, Ολλανδίας, Ουκρανίας, Τουρκίας, Βελγίου, Δανίας, Ελβετίας και Αυστρίας καθώς και ο τρίτος της Γαλλίας.

Για την κλήρωση θα χωριστούν σε πέντε ισχυρούς και άλλους τόσους αδύνατους, με βάση την ειδική τους βαθμολογία.

Ακολουθεί η κατάταξη των ισχυρών – αδύνατων του 3ου γύρου με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Σημειώνονται οι αγωνιστικές που απομένουν σε κάθε χώρα για το φινάλε των πρωταθλημάτων: Γαλλία (-6), Ρωσία (-6), Ουκρανία (-6), Τουρκία (-5), Ελλάδα (-7, πλέι οφ), Αυστρία (-7), Bέλγιο (-7), Δανία (-6), Ολλανδία (-4), Ελβετία (-9).

3ος προκριματικός γύρος

ΛΙΟΝ 95.800
ΖΕΝΙΤ 70.766
METAΛΙΣΤ 62.451
ΦΕΝΕΡ 44.320
ΠΑΟΚ 28.800
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 28.075
ΓΚΕΝΚ 26.880
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 12.640
ΦΙΤΕΣΕ 9.945
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 7.285

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου