Advertisement

"Διώξε ρε την μπάλα, να τελειώνουμε!"

"Διώξε ρε την μπάλα, να τελειώνουμε!"

Ο Νίκος Αλαβάντας τα "χώνει" στον sportdog για τον τραγικό ΠΑΟΚ της Τρίπολης. Ποιον "κράζει" στη φάση του 2-0, τι φοβάται για τη συνέχεια και τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης;

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες για την αποτυχία στο Κύπελλο, ρίχνει ευθύνες σε παίκτες και Δώνη, σχολιάζει τη μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ζητά από τον Ιβάν Σαββίδη να βγει μπροστά...

Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα. Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση από την ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Έτσι δεν μπορείς να λέγεσαι ΠΑΟΚ. Με μία φάση σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο; Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Και ο Ετό στο γκολ, τι έκανε; Λάθος μεγάλο, διώξε την μπάλα να τελειώνουμε".

Τον Αστέρα πώς τον είδατε;

"Και αυτοί δεν έκαναν πολλές φάσεις, παρά τα δύο γκολ. Αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αδικαιολόγητος. Ακόμα και στο 1-0, που έμενε εκτός, δεν βγήκε μπροστά να παίξει μπάλα και να κυνηγήσει την πρόκριση".

Πιστεύετε πώς θα επηρεάσει ο αποκλεισμός τον ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ;

"Φοβάμαι πως ναι. Ο κόσμος είναι πολύ πικραμένος με αυτόν τον αποκλεισμό γιατί ήθελε το Κύπελλο. Φοβάμαι πως θα υπάρξουν αντιδράσεις εναντίον του Δώνη και κάποιων παικτών".

Μήπως πρέπει να βγει μπροστά ο Ιβάν Σαββίδης;

"Φυσικά και πρέπει. Ο Σαββίδης πρέπει τώρα να διαφυλάξει το καλό κλίμα στην ομάδα. Σίγουρα του αναγνωρίζουμε πως έχει βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, όμως τώρα θα φανεί αν είναι καλός καπετάνιος. Στα δύσκολα...".

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καράμαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου