Advertisement

Η ζωή κύκλους κάνει

Η ζωή κύκλους κάνει

Μία εβδομάδα που αποτοξινώθηκα από ΠΑΟΚ δεν έγινε και κάτι το συγκλονιστικό.

 Το μόνο που αισθάνθηκα, είναι πως ο Σαββίδης ενδέχεται να δώσει ρόλο στον Ζαγοράκη. Και ουσιαστικά, μόνο ο ίδιος γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός.

Βέβαια το κακό για τον Ζαγοράκη, είναι το κλίμα που περνάνε οι υποστηρικτές του για αυτόν. Δηλαδή ότι ενδέχεται να γίνει ο υπερσύμβουλος Σαββίδη, πως ενώ τον πιέζει ο μεγαλομέτοχος αυτός αρνείται και διάφορα άλλα που ουσιαστικά μειώνουν τον ίδιο.

Κανένας Σαββίδης δεν θα υποβάθμιζε τον ρόλο της διοίκησής που επέλεξε για να δώσει ρόλο υπερσυμβούλου σε κάποιον που είναι εκτός. Από αυτά που έχω καταλάβει, ο Σαββίδης θέλει να τους έχει όλους μαζί για να αυξηθεί ο βαθμός συσπείρωσης και να προχωρήσει καλύτερα το πρότζεκτ του.

Το αν μέσα από την επιλογή Ζαγοράκη αυξηθεί ο βαθμός συσπείρωσης δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω βέβαια πως θα σταματήσουν πολλοί να διοχετεύουν ψεύδη δεξιά κι αριστερά ως προς τη δημιουργία κλίματος κατά της νυν διοίκησης. Όπως και γνωρίζω πως θα υπάρξουν και άλλοι που θα ξεκινήσουν τα ξεφωνητά.

Τώρα για το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει ένα τέτοιο σχήμα που θα εμπεριέχει μέσα Τσιστιακόφ, Βρύζα, Ζαγοράκη, ούτε αυτό το γνωρίζω. Οι δύο τελευταίοι είναι σκοτωμένοι, αλλά έχω δει στη ζωή μου τόσες ανατροπές που δεν αποκλείω να βρεθούν αγαπημένοι.

Η ζωή άλλωστε, κύκλους κάνει…

Kolkas
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου