Advertisement

Και στο μπάσκετ τον δικέφαλο φορούν...

Και στο μπάσκετ τον δικέφαλο φορούν...

Όπως στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε ...άριστα, κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και στο σημαντικό παιχνίδι (το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής στη σεζόν) με τον Πανιώνιο. Γιατί και το μπάσκετ χρειάζεται στήριξη...

Γράφει ο Νίκος Δραγόλιας.

Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν... παρακαλητά προς τον κόσμο προκειμένου να έρθει στο "Παλατάκι" καθώς από μόνος του πρέπει να ξέρει τι χρειάζεται να κάνει. Θας μας επιτρέψετε ωστόσο λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ παίζει ένα πολύ κρίσιμο ματς απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο, να "θίξουμε" το ζήτημα της υποστήριξης της ομάδας και να κάνουμε -ξανά- αναφορά στο πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ, στον "Δικέφαλο" κατά κάποιο τρόπο το θεωρούν ως... τεστ για τον κόσμο αναφορικά με το αν "αντιλαμβάνεται" φέτος τόσο την προσπάθεια των παικτών όσο και αυτής της διοίκησης. Και σε αυτό το "τεστ" ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει άριστα...

Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ο πιο σημαντικός μέχρι στιγμής στη σεζόν καθώς με νίκη διατηρούνται "ζωντανές" οι ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη κανονική περίοδο και οι φίλοι του "Δικεφάλου" θα πρέπει να είναι στο "Παλατάκι". Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μπροστά στη κρισιμότητα του αγώνα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να γεμίσουν την Τούμπα και να είναι δίπλα στην ομάδα.

Ε, και στο μπάσκετ αυτό θα πρέπει να γίνει... Δεν λέμε να γεμίσουν το "Παλατάκι" μιας και κακά τα ψέματα δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση στο συγκεκριμένο ματς, αλλά θα είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν 4.000-5.000 φίλοι των "ασπρόμαυρων" στο γήπεδο. Ανεπίτρεπτο γιατί αυτή η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, γιατί κυνηγά την τρίτη θέση (όσοι λένε πως δεν "δίνει" κάτι αυτή είναι άποψή τους που δεν την συμμεριζόμαστε σε καμιά περίπτωση) και γιατί έχει δώσει και κάποιες μεγάλες χαρές φέτος με αυτή που να ξεχωρίζει να είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού (φυσικά σημαντικό ήταν και το -σχετικά εύκολο- "διπλό" στο Παλέ αλλά και η νίκη επί του Αρη στο "Παλατάκι").

Γι' αυτά επιβάλλεται να βρεθεί πολύς κόσμος στο "Παλατάκι" και όχι μόνο να υπάρχει... ζωή στο γήπεδο στα ματς με τους "ερυθρόλευκους" και τον Αρη. Αυτή η εντύπωση που υπάρχει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ (ότι δηλαδή μόνο τον "νοιάζουν" αυτά τα παιχνίδια, στα οποία είναι χαρακτηριστικό πως "φεύγουν" εισιτήρια πριν την μέρα των αγώνων και αυτό δεν ισχύει σε ματς κόντρα στον Παναθηναικό) θα πρέπει να αλλάζει σιγά-σιγά (σημαντικό αυτό και για τους χορηγούς καθώς είναι αλλιώς να διαφημίζονται σε μια ομάδα που στηρίζεται από τους φιλάθλους της) και κυρίως να σταματήσει να γίνεται ο διαχωρισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας με την μπασκετική. Εντάξει είναι λογικό πως στο ποδόσφαιρο το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο αλλά και στο μπάσκετ τον δικέφαλο φορούν στο στήθος οι καλαθοσφαιριστές, χαρές δίνει και αυτό το τμήμα (και έδωσε πολλές κατά το παρελθόν) και επίσης έχει ανάγκη για στήριξη... Την οποία περιμένουν πως και πως οι παίκτες.

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου