Advertisement

ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού: Επαναδραστηριοποίηση παλαιότερων μελών


«Ως σύνδεσμος Ελευθερίου Κορδελιού  θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης του συνδέσμου μας στην 31/3/2013.    Είναι γνωστό σε όλους ότι τα τελευταία χρόνια οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ μας, αντιμετώπισαν, αλλά και αντιμετωπίζουν ποικίλης μορφής  προβλήματα.

Έτσι και ο σύνδεσμος ως ένα κομμάτι του ζωντανού οργανισμού που λέγεται κόσμος του ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με  αρκετά από αυτά.
Η συγκεκριμένη κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα την επαναδραστηριοποίηση των παλαιότερων μελών   του συνδέσμου, η οποία σε συνεργασία με τα νεότερα μέλη,  επέστρεψε   με αποκλειστικό σκοπό και γνώμονα  την εξυγίανση του συνδέσμου , την  εξομάλυνση των σχέσεων με τους υπόλοιπους συνδέσμους , τη βελτίωση των σχέσεων  με την ευρύτερη περιοχή του δήμους μας , και βέβαια  τη στήριξη με τη φυσική μας παρουσία όπου αυτή μας επιτρέπεται, της αγαπημένης μας ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Χάντμπολ γυναικών όπου η ομάδα μας διεκδικεί τη πρόκριση της στον τελικό.
Τέλος  ενημερώνουμε ότι για το μεταβατικό στάδιο των επομένων μηνών το ωράριο λειτουργίας του συνδέσμου θα είναι το εξής. Τρίτη από τις 19.00 ως τις 23.30 και Σαββατοκύριακα από τις 17.00 ως και τις 23.30. Επίσης σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις νέες δράσεις του συνδέσμου μας  σχετικά με τις διαδικασίες εορτασμού  συμπλήρωσης 40 ετών από την έναρξη λειτουργίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου