Advertisement

Το «σενάριο» που εμπλέκει Άρη και ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική!!

ΠΑΟΚ, Αρης

Θα… σπάσουν καρδιές στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς δραματικό φινάλε. Η νίκη της Ξάνθης στην Τρίπολη περιπλέκει την κατάσταση και δεν… βολεύει τον Άρη, ο οποίος ίσως στις 21 Απριλίου να έχει αντίπαλο που θα παίζει επίσης όλη τη χρονιά.

 Δεν αποκλείεται στα Πηγάδια να κριθεί σε σημαντικό βαθμό στον αγώνα Ξάνθης-Άρη όχι μόνο ποια ομάδα θ’ ακολουθήσει την Κέρκυρα στη Football League, αλλά και ποια ομάδα θα πάρει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Πάνω σ’ αυτό προκύπτει και «σενάριο» με έμμεση εμπλοκή του ΠΑΟΚ, εφόσον ο Άρης νικήσει την Τρίπολη και κάνει το μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία!

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έχασε κάθε ελπίδα Ευρώπης μετά την ισοπαλία του με τον Πανιώνιο, αφού έχει 36 βαθμούς και πηγαίνει την ερχόμενη Κυριακή στο «Καραϊσκάκης». Ο Ατρόμητος έχει 42 βαθμούς, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη 38, ισοβαθμώντας στην πέμπτη θέση. Ο ΠΑΣ έχει αγώνα λιγότερο και παίζει τη Δευτέρα (8/4) με την ΑΕΚ. Απ’ αυτό το αποτέλεσμα (ο Άρης θέλει νίκη των Ηπειρωτών) και τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής (ΠΑΣ-Κέρκυρα, Πανιώνιος-Ξάνθη), θα φανεί αν η Σκόντα θα έχει βαθμολογικό στόχο στην τελευταία αγωνιστική ή απλά θα παίξει για το γόητρο. Ο ΠΑΣ ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ξάνθη, επομένως θέλει να πάει στην Τούμπα με +3 στις 21 Απριλίου.

Εδώ προκύπτει το «σενάριο» που εμπλέκει Άρη και ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΣ δεν έχει το +3 απ’ τη Σκόντα, τότε η ομάδα του Ουζουνίδη θα εύχεται νίκη του Δικέφαλου επί των Ηπειρωτών την ώρα που θα υποδέχεται τον Άρη στα Πηγάδια. Πολύ απλά, η Ξάνθη θα έχει το μυαλό της και στην Τούμπα και θα ελπίζει σε… βοήθεια απ’ τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας κίνητρο απ’ αυτόν!

Ορατό είναι και ένα άλλο «σενάριο»: Αν ο Ατρόμητος ηττηθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Κυριακή, ο αγώνας Ατρόμητου-ΑΕΚ της 30ης αγωνιστικής, θα ενδιαφέρει την ίδια ώρα Ξάνθη και Άρη που θα παίζουν στα Πηγάδια και θα ελπίζουν σε διαφορετικό αποτέλεσμα, ο Άρης σε ήττα της ΑΕΚ και η Σκόντα σε ήττα του Ατρόμητου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου