Advertisement

Ο Βούκιτς και ο εκνευρισμός του


Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ήταν ο τελευταίος που έβαλε το όνομά του στην μεγάλη λίστα των… παθόντων από τις θλάσεις στον φετινό ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση θα χάσει τα παιχνίδια του Απριλίου.

Ο 33χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός κατάλαβε αμέσως τη ζημιά που έπαθε και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, μόλις κατάλαβε ότι έπαθε θλάση. Οι ύβρεις στα σέρβικα, είναι λίγο – πολύ κατανοητές σε όλους.

Ο Βούκιτς έπαθε τη ζημιά στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης κι αφού είχε βγάλει το δύσκολο μέρος της. Τις Τετάρτες συνήθως οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές, όπως συνέβη και σήμερα, ο Σέρβος έβγαλε το πρόγραμμα, αλλά η καταπόνηση τους οδήγησε σε θλάση στη γάμπα σε μια πολύ απλή άσκηση, όταν προσπάθησε να πασάρει και ένιωσε τη θλάση στο πόδι, που κρατούσε το βάρος του στο έδαφος.

Το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ διέγνωσε θλάση 2ου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι ο Βούκιτς θα μείνει έξω για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι ένα χτύπημα για τον Σέρβο, εξου και ο μεγάλος εκνευρισμός του μόλις κατάλαβε τι έπαθε, καθώς είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει μετά από ένα εξάμηνο απραξίας και τελευταία τα είχε καταφέρει. Είχε αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, είχε πετύχει και δύο γκολ, και περίμενε να αποκτά περισσότερο χρόνο όσο περνά ο καιρός.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, ο Βούκιτς χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα, κατά πάσα πιθανότητα χάνει και τη ρεβάνς της Τρίπολης και θα προσπαθήσει τουλάχιστο να είναι έτοιμος στα πλέι οφ.

Το πρόβλημα με τις θλάσεις, βεβαίως, εξακολουθεί να είναι έντονο και να ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ, αλλά η συζήτηση φαίνεται πως δεν βγάζει πουθενά. Η τεχνική ηγεσία εξακολουθεί να τις αποδίδει στα γήπεδα της Μεσήμβριας και η ζωή συνεχίζεται.

Το γεγονός είναι πως ο Βούκιτς είναι ο τέταρτος παίκτης με θλάση αυτή την εποχή στον ΠΑΟΚ, μετά τους Κωνσταντινίδη, Κατσικά και Σταφυλίδη, ενώ λόγω μυϊκού προβλήματος δεν είναι διαθέσιμος εδώ και 2-3 εβδομάδες και ο Κουμάλο.

Συνολικά, και από το ξεκίνημα της σεζόν, οι θλάσεις έχουν ξεπεράσει τις 25 και πλησιάζουν τις 30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου