Advertisement

Υπογράφει μόνον ο... Ζήσης

ΒΡΥΖΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Το μοναδικό ερωτηματικό που είχε απομείνει μετά τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορούσε στο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου. Βρύζας, Γκοντσάρεβα ή ακόμη και Τσιστιακόφ;


Τελικά όλα παραμένουν ίδια με εξαίρεση το ότι η διοίκηση δεν είναι διορισμένη απ’ το Πρωτοδικείο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κρατά συγχρόνως και το δεύτερο τη τάξει σε βαρύτητα πόστο στην εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι ο Βρύζας είναι ο μοναδικός που επωμίζεται τις όποιες ευθύνες (σε αστικό και όχι ποινικό επίπεδο) για τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι ο Ιβάν Σαββίδης να τακτοποιήσει το πρόβλημα των χρεών στο Δημόσιο. Είναι ο μόνος με δικαίωμα υπογραφής, άρα και, σύμφωνα με το νόμο, με σημαντικές υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπως προέκυψε μετά από την χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας. Ο κ. Ζήσης Βρύζας παραμένει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, ενώ μέλη θα είναι οι: Maria Goncharova, Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου