Advertisement

"Του δίνεις μία πλακέτα και τον χαιρετάς"!


Ο Γιάννης Γούναρης σχολιάζει για τον sportdog το θέμα του Γκαρσία και του Δώνη. "Προέχει η ομάδα, όχι το 'εγώ' του καθενός - Σωστή διαχείριση για να ξεπεραστεί η κρίση".

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού σχολίασε στον σκύλο το θέμα που έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες τον Δικέφαλο τις τελευταίες μέρες:

"Ένας ποδοσφαιριστής της αξίας και της εμπειρίας του Γκαρσία, στην ηλικία που βρίσκεται και με τα λεφτά που παίρνει από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίζει. Διαφορετικά, από τη στιγμή που ο προπονητής θεωρεί ότι δεν του κάνει, δεν είναι για να κάθεται στον πάγκο. Όχι τέτοιοι παίκτες δηλαδή. Του εξηγείσαι και του λες ότι δεν σου κάνει και επειδή έχει αξία και δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του, του δίνεις μία τιμητική πλακέτα και τον χαιρετάς.

Ο Γκαρσία δεν είναι για να κάθεται στον πάγκο, πρέπει να παίζει. Κι αν κουράζεται, να το βγάζεις στο 60΄-70΄. Αλλά σε τέτοια θέματα προέχει η ομάδα. Όχι το "εγώ" του προπονητή ή του Γκαρσία. Τώρα θέλει εμπειρία και σωστή διαχείριση για να ξεπεραστεί η κρίση και να έχει ηρεμία και στόχους η ομάδα. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, με παίκτες μεγαλύτερους από τον Γκαρσία και πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου