Advertisement

«Πέταξε» τα διαρκείας 8 χρόνων λόγω Πάμπλο!


Μία από τις αρκετές γυναίκες οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν χθες στη συνέντευξη Tύπου του Πάμπλο Γκαρσία, ήταν και η κ. Φρίντα Χατζηβαρίτη. 

Καθηγήτρια – φιλόλογος στο τρίτο γυμνάσιο Ευόσμου, πρόσφατα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, είχε φέρει με δική της ευθύνη 16 παιδιά στη Θύρα 7. Χθες, στενοχωρημένη και προβληματισμένη έλεγε στα ΣΠΟΡ ότι δεν θα ξαναπάει στο γήπεδο, απογοητευμένη με τη συμπεριφορά στον Γκαρσία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πέταξε τα δύο διαρκείας που είχε στις θύρες 5 και 6, ούτε θα πάρει ξανά μετά από 8 χρόνια.

ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ 67ΧΡΟΝΗΣ…

«Δεν σου άξιζε αυτό το τέλος. Εχω έναν γιο στην ηλικία σου, το ίδιο αυθόρμητος όπως κι εσύ. Είναι θερμός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα ήρθα να σε δω από κοντά χωρίς να το γνωρίζει. Ξέρω ότι πονάς ακόμη για την απώλεια της μητέρας σου. Να είσαι πάντα ευλογημένος». Αυτά τα λόγια άκουσε στο περιθώριο της συνέντευξης ο Γκαρσία από την 67χρονη κ. Βασιλεία, λόγια που τον έκαναν να συγκινηθεί ακόμη περισσότερο.

«ΑΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ν’ ΑΠΑΝΤΗΣΩ»

Εύλογη η απορία που διατυπώθηκε για το γεγονός ότι δεν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στον Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου. Την απορία έλυσε ο ίδιος ο Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος σχολίασε στο κοντινό του περιβάλλον μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας: «Αν άφηνα στους εκπροσώπους του Τύπου να μου υποβάλλουν ερωτήσεις, τότε θα ήμουν υποχρεωμένος και να απαντήσω. Και τότε, τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για την ΠΑΕ και πρόθεση μου δεν ήταν να προκαλέσω περαιτέρω αναταραχή…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου