Advertisement

"Κοίτα ποιοι μιλάνε!"


Σάλος αντιδράσεων στα "ερυθρόλευκα" και γενικά στα αθηναϊκά blogs και sites προκάλεσε η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, για την μετατροπή της ποινής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, από έξι αγωνιστικές σε μία.

Επειδή τα λόγια είναι περιττά και νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στο γέλιο, σας παραθέτω κάποια σημεία που ξεχώρισα.


Από το redplanet.gr

"Όλα αυτά έπιασαν τόπο και οι μονίμως ευνοημένοι του ελληνικού κράτους καταστρατήγησαν τους νόμους με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΟ."

"Σκεφτείτε αυτό το μαγείρεμα να γινόταν προκειμένου να αθωωθεί ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών!"


Από το gavros.gr

"Το νέο… σύνθημα της επιτροπής εφέσεων της Superleague είναι: «Μουντζώστε ελεύθερα»! Απευθύνεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και κυρίως σ’ αυτούς του ΜΠΑΟΚ. Εξάλλου και να το κάνετε δεν πρόκειται να τιμωρηθείτε παραπάνω από μία αγωνιστική. Ο… αγώνας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δικαιώθηκε, καθώς η τιμωρία των έξι αγωνιστικών, έγινε μόλις μία μετά την προσφυγή που κατέθεσε. Και το χρηματικό πρόστιμο; Μόλις 80 ευρώ!!!

Μήπως τελικά η ανακοίνωση και η κλάψα από τα καρντάσια, έπιασε τόπο; Μας είχαν ζαλίσει τόσο καιρό και είχαν βρει τόσες δικαιολογίες για να μην τιμωρηθεί ο παίκτης τους. Όπως πάντα, είχαν βρει ότι δήθεν κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο ΠΡΩΗΝ παίκτης του Ολυμπιακού Ντιόγκο, στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Γελάει ο κόσμος με τις μπουγάτσες με κιμά!!! Τώρα κύριοι τι έχετε να πείτε; Μούγκα ε; Τώρα γιατί δεν βγάζετε ευχαριστήρια ανακοίνωση; Φοβάστε μην σας λιντσάρουν; Αφού οι αδελφικές σας σχέσεις με την επιτροπή εφέσεων, αποδείχθηκαν περίτρανα… ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!"

Και γενικά αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετά τέτοια τραγελαφικά κείμενα. Έχοντας το θάρρος της άποψης και βάζοντας υπογραφή σε ό,τι γράφω σε αντίθεση με ένα σωρό ανώνυμα ιντερνετικά σκουπίδια, πιστεύω πως η μόνη έκφραση που κολλάει σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι "Κοίτα ποιοι μιλάνε!", χωρίς να θέλω να ταχθώ υπέρ της αλλαγής της απόφασης της ΕΠΟ για τον παίκτη (γιατί ούτε και μένα μου φαίνεται η πιο δίκαια), αλλά δηλώνοντας ξεκάθαρα κατά μιας ομάδας που όλοι ξέρουμε την παρασκηνιακή της δράση στα τόσα χρόνια της ύπαρξης του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτό που στους οπαδούς της εν λόγω ομάδος φαίνεται περίεργο, είναι η επί σειρά ετών καθημερινότητα της υπόλοιπης φίλαθλης Ελλάδας.

Επιμέλεια: Νίκος Φούντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου