Advertisement

ΠΑΟΚ για... κορυφή!


Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ιβάν Σαββίδης μέσω του Γκερμανάν Τσιστιακόφ, ο οποίος τόνισε στους Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη ότι ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν θα έχει παίκτες υψηλού επιπέδου.

Η φετινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της και στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν ήδη να αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταστήσει σαφές πως η ομάδα θα πρέπει να «χτυπήσει» την κορυφή και πάνω σε αυτό το πλάνο θα βαδίσει ο σύλλογος σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη υπήρξε συνάντηση του άμεσου συνεργάτη του ομογενούς επιχειρηματία, Γκερμάν Τσιστιακόφ με τους Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη, όπου και τους διεμήνυσε ότι οι απαιτήσεις της ομάδας αυξάνονται κατακόρυφα την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών υψηλού επιπέδου, ώστε να είναι σε θέση να «χτυπήσει» την κορυφή.

Εκείνο παράλληλα που επισήμανε ο Ρώσος στρατηγικός σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είναι πως θα ήταν προτιμότερο οι παίκτες που θα βρεθούν να είναι ελεύθεροι, ώστε τα χρήματα που θα δοθούν να αφορούν μόνο τα συμβόλαιά τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και αγορές ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου