Advertisement

Βάζει όρια ο Σαββίδης


Η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να δείξει σε όλους ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας διαφάνηκε ξεκάθαρα μέσα από όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στην υπόθεση Γκαρσία.

Παρεμβάσεις από τους οπαδούς της ομάδας δεν πρόκειται να δεχτεί σε καμία περίπτωση, αφού κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο στον τρόπο που έχει μάθει ο ίδιος να λειτουργεί. Στην περίπτωση του Ουρουγουανού τρεις φορές έστειλε το σχετικό μήνυμα.

Η πρώτη ήταν μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 5/2 και αφού οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ και Γκαρσία) τα είχαν βρει έπειτα από την πρώτη κρίση, μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Έλεγε τότε η ανακοίνωση: «Ύστερα από τον αγώνα με τον Άρη και την επιστροφή της αποστολής στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΠΑΕ βρέθηκαν απέναντι σε αρκετούς οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν διάφορα... περίεργα αιτήματα, όπως: ποιους πρέπει να απολύσουμε, ποιους πρέπει να προσλάβουμε, ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν κ.α.

Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε σε κανέναν να διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας. Όποιος θέλει να αποσταθεροποιήσει το κλίμα στην ομάδα θα αναγκαστεί να αντιταχτεί σ' αυτήν και τελικά θα αποτύχει».

Ακολούθησε η δεύτερη κρίση με τον Γκαρσία πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Την ώρα που ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς (17/3) ερχόταν στα χέρια με οπαδό του ΠΑΟΚ, λίγα μέτρα πιο μακριά ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου τόνιζε: «Ο Γκαρσία είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πρέπει απλά να βγαίνει και να παίζει. Αν δεν παίζει θα φύγει και δεν θα μας εμποδίσει κανένας», φωτογραφίζοντας ξανά συγκεκριμένη μερίδα οπαδών.

Η τρίτη προειδοποίηση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ήρθε χθες, με την μακροσκελέστατη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, στην οποία για το θέμα Γκαρσία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επίσης πληροφορήθηκα ότι κάποιοι οπαδοί επιχειρούν να οξύνουν την κατάσταση, απαντώντας με επιθετικότητα στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο».

Γίνεται σαφές ότι ο Σαββίδης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τους ρόλους στον ΠΑΟΚ, περιορίζοντας τους οπαδούς εκεί που πρέπει να βρίσκονται, στην κερκίδα. Το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα το πετύχει είναι κάτι που θα φανεί προσεχώς.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου