Advertisement

Τρέμουν τα γαυράκια???

Non paper ή ρεπορτάζ;

Στον Ολυμπιακό έχει αποδειχτεί με ενημερώνουν το κοινό της ομάδας μέσα από non paper κείμενα που στέλνονται στις εφημερίδες. Διαβάζοντας ένα ρεπορτάζ, των Νέων για την ακρίβεια, μας δημιουργήθηκε το ερώτημα. Non paper ή ρεπορτάζ.

Το κείμενο που ακολουθεί, αφορά τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται έχει βρει δέκα λόγους για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο δεκάλογος του Μίτσελ, θυμίζει προβληματισμούς οκτάχρονου που δεν τα παίρνει και εύκολα - τα γράμματα. Σας παρουσιάζουμε το κείμενο και το αφήνουμε στη κρίση σας.

"«Ανάβουν τα αίματα»  στον Ολυμπιακό μετά την μείωση της ποινής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη(από έξι αγωνιστικές σε μία). Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι Ερυθρόλευκοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι γοήτρου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των νταμπλούχων Μίτσελ Γκονζάλεθ έχει 10 λόγους που επιθυμεί το τρίποντο στο ματς με τον τρίτο της βαθμολογίας, Δικέφαλο του βορρά. Ο ισπανός κόουτς θα προσπαθήσει να οδηγήσει την πειραϊκή ομάδα στο τρίποντο για:

1.Το πρεστίζ του Ολυμπιακού.

2. Να αυξηθεί η διαφορά στο βαθμολογία και να στείλει μήνυμα στον Παναθηναϊκό( ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Φάληρο τους Πράσινους την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος).

3.Να ρίξει γέφυρα ισχυρών δεσμών με τον κόσμο των Ερυθρολεύκων.

4. Να κερδίσει τις εντυπώσεις και πόντους στην τεχνική ηγεσία.

5. Να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του αφού έχει στόχο να σημειώσει το απόλυτο στον πάγκο του Ολυμπιακού: Δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

6. Να αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πρώτη ομάδα που παίζει χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

7. Να φανεί ότι έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας και έχει την ικανότητα καθοδήγησης στις νίκες και στα ντέρμπι.

8. Να κερδίσει πόντους το ισπανικό μοντέλο στην συνείδηση όλων στην Ελλάδα.

9. Να ξεχαστεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και να ανέβει ο Μίτσελ Γκονζάλεθ στην εκτίμηση της διοίκησης και των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

10. Να μπορέσει με τις επιτυχίες να επηρεάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη σε ότι αφορά τις αποφάσεις του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου