Advertisement

Περιμένουν να... φορτσάρει


Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που κινείται μέχρι στιγμής σε ρηχά νερά ως πλέι μέικερ και η προσδοκία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για άνοδο της απόδοσής του το επόμενο διάστημα

Θεωρείται μεγάλο ταλέντο και η πίστη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τις δυνατότητές του είναι δεδομένη. Εξάλλου αυτό το είχε κάνει σαφές πριν καιρό ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δημόσια τοποθέτησή του, ενώ συχνά στον "Δικέφαλο" στέκονται στο ότι ο νεαρός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ (πρόσφατα βρέθηκε ως γνωστόν στο "Παλατάκι" σκάουτερ των Χιούστον Ρόκετς για να τον δει ενώ ενδιαφέρον από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου υπήρξε και όσο ήταν στην Μπιέλα).

Πάντως μέχρι στιγμής ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αναμφισβήτητα μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ μελλοντικά, δεν έχει αποδώσει στη θέση "1", στην οποία τον είχε δοκιμάσει ο Μαρκόπουλος πριν ακόμη την αποχώρηση του Ντόνι ΜακΓκραθ.

Ασφαλώς φυσικά και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο ένας παίκτης ύψους 2.06 να παίζει ως πόιντ γκαρντ... Σε κάθε περίπτωση μετά το διαζύγιο με τον ΜακΓκραθ, οι αριθμοί του ως πλέι μέικερ δεν είναι τόσο ικανοποιητικοί καθώς στα πέντε ματς (Περιστέρι, Καβάλα, Κολοσσό, Αρη και Ρέθυμνο) που έπαιξε έχει μέσο όρο δύο πόντους, αν και στα τελευταία δύο πάντως έχει μικρό χρόνο συμμετοχής μιας και έπαιξε συνολικά 10' ενώ στα άλλα τρία συνολικά 50'.

Χρειάζεται χρόνο

Ασφαλώς και αυτό το γεγονός (ότι δηλαδή κινείται σε ρηχά νερά) δεν περνά απαρατήρητο στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου πάντως θεωρούν πως ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει... πολλά παραπάνω και για να χρησιμοποιεί τον νεαρό σε αυτή την θέση προφανώς ξέρει καλύτερα.

Στον "Δικέφαλο" ελπίζουν και προσδοκούν το επόμενο διάστημα πως θα ανεβάσει στροφές (το θεωρούν απαραίτητο μάλιστα αυτό για να γίνει καλύτερη η εικόνα της ομάδας στους "κοντούς") και υπογραμμίζουν πως σίγουρα ο ίδιος θέλει χρόνο για να δείξει τι μπορεί να κάνει (επίσης κάποιες στιγμές έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση και αυτό είναι πρόβλημα). Πάντως στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως θα ήταν καλύτερο η ομάδα να είχε έναν ακόμη γκαρντ (αν υπάρξει οικονομική δυνατότητα ίσως "τρέξει" η περίπτωση του Κρις Μονρό για τα πλέι οφ δίχως υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" στην υπόθεσή του αυτή την στιγμή)...

Ο Χρυσικόπουλος στη θέση "1" μετά την φυγή ΜακΓκραθ

Με Περιστέρι: 7 πόντους

Με Καβάλα: 0 πόντους

Με Κολοσσό: 3 πόντους

Με Αρη: 0 πόντους

Με Ρέθυμνο: 0 πόντους

Συμμετοχή Πρέλεβιτς στον εθελοντικό καθαρισμό

Διπλή... δουλειά θα έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το Σάββατο μιας και εκτός της προπόνησης θα συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό που θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο "Παλατάκι". Περιμένουν και τους φίλους της ομάδας στον "Δικέφαλο" στο γήπεδο, εκεί όπου θα είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς και θα δώσει έτσι κατά κάποιο τρόπο το... καλό παράδειγμα. Στο μεταξύ στη προπόνηση της Παρασκευής, δεν συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Καλλές που ήταν άρρωστος ενώ οι Δέδας και Χαραλαμπίδης ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου