Advertisement

Ψήνεται επιστροφή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ;


Σύμφωνα με το SportDog.Gr ψήνεται η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο τους:

"Όλο κι ακούγεται περισσότερο στη Θεσσαλονίκη το ενδεχόμενο επιστροφής του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Δικέφαλο. Η ατάκα γνωστού παράγοντα και οι συναντήσεις με τον Σαββίδη.

Καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές στη Θεσσαλονίκη στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στην πιθανότητα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η στήλη, ένας ΠΑΟΚτσής παράγοντας, που ξέρει καλά τι συμβαίνει στο σύλλογο, έλεγε ότι οι συγκυρίες ευνοούν για την επιστροφή του "Ζαγόρ".

"Στην αναμπουμπούλα ο Ζαγοράκης καιροφυλαχτεί", ήταν τα λόγια του με αφορμή το ντόρο που έχει ξεσπάσει τελευταία στην ομάδα με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και τις αντιδράσεις κατά του Δώνη και της διοίκησης.

Την ίδια ώρα, ακόμα και σήμερα πρωτοσέλιδα αναφέρουν ότι ο Σαββίδης έχει πάρει την απόφαση να τελειώσει τον Βρύζα και σκέφτεται την επαναφορά του Ζαγοράκη στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Εξάλλου, ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει πολύ καλές σχέσεις με τον "Ζαγόρ" και φαίνεται ότι έχουν κρατήσει επικοινωνία από την εποχή που μιλούσαν οι δυο τους για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν και συναντήσεις των δύο ανδρών που σκοπό έχουν να φτιάξουν το κλίμα για την επιστροφή του Ζαγοράκη στο σύλλογο.

Βεβαίως, μπορεί ο Ιβάν να θέλει πίσω τον Ζαγόρ στην ΠΑΕ, αλλά είναι άγνωστο αν και ο ίδιος επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα και ότι μερίδα των οπαδών τον έβαλε στο στόχαστρο κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου