Advertisement

Πού θα πάει όλο αυτό;


Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του. Στον ημιτελικό κυπέλλου, μια ανάσα από την 2η θέση και, βέβαια, έτοιμος να τα δώσει όλα στα πλέι οφ για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Θεωρητικά, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα, άλλωστε, που είναι και το φλέγον θέμα στις περισσότερες ΠΑΕ, είναι τακτοποιημένα λόγω του Ιβάν Σαββίδη.

Να, όμως, που έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Κάτι η μούντζα του Σαλπιγγίδη με την τιμωρία του, κάτι η μεγάλη αναστάτωση και το αντίο του Πάμπλο Γκαρσία, κάτι (το κυριότερο) οι επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Δώνης και η κατάσταση έγινε έκρυθμη.

Με την υπόθεση Σαλπιγγίδη είναι θέμα πειθαρχικών οργάνων. Με τον Πάμπλο Γκαρσία η υπόθεση πήρε τον δρόμο της μετά και την σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Και μένει ανοιχτό το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Δώνη και όσα έγιναν τόσο την Κυριακή, αλλά και σήμερα στην προπόνηση.

Πού θα πάει, όμως, όλο αυτό; Είναι δυνατόν ο προπονητής μιας ομάδας, της κάθε ομάδας, να βρίσκεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις σε αγώνες και προπονήσεις του ίδιου του συλλόγου του;

Και μπορεί μια ομάδα να περπατήσει κάτω από τέτοιες συνθήκες; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί και πρέπει να απασχολεί αυτές τις στιγμές τον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία στροφή της σεζόν και τις επόμενες εβδομάδες θα κριθούν όλοι οι στόχοι ένας προς έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου