Advertisement

Δικαίωση για Σάλπι!!! Παίζει με Ολυμπιακό!


Η... εξόντωση των 6 αγωνιστικών έγινε μια από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι κανονικά στην διάθεση του Δώνη για το ματς με τον Ολυμπιακό! 

«Νίκη Σαββίδη» χαρακτήρισαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την απόφαση της δευτεροβάθμια επιτροπής της ΕΠΟ να εξαφανίσει την πρωτόδικη απόφαση, 6 αγωνιστικές, που είχε επιβάλει στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά!

Έτσι λοιπόν ο διεθνής επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.
Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου