Advertisement

Ο οικοδόμος ξεφτίλισε τους "βασιλιάδες" του ΠΑΟΚ!

Ο οικοδόμος ξεφτίλισε τους "βασιλιάδες" του ΠΑΟΚ!

Μια ξεχωριστή ιστορία αποκαλύπτει ο Γιώργος Μύρτσος στον sportdog! Ποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους όταν έπρεπε να δείξουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο; Αξίζει να διαβάσετε....

Είχαμε ένα θέμα με ένα παλικάρι στη Θεσσαλονίκη και θέλω να αναφερθώ. Πριν από 13 χρόνια έξι παιδιά, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό δυστύχημα, κι άλλο ένα παιδί έχασε το πόδι του. Στη συνέχεια έμπλεξε με ναρκωτικά το συγκεκριμένο παιδί, πήγε σε πρόγραμμα απεξάρτησης κ.λπ. Με πρωτοβουλία του Λευτέρη Μαρόγλου, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη" προσπάθησε να μαζέψει χρήματα, για να προσθέσει το μέλος που του λείπει και σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν όλοι οι φτωχοί, από το υστέρημά τους.

Ούτε μισό ευρώ!

Αναφέρομαι σε φτωχαδάκια, ανθρώπους του μεροκάματου. Μετά από παρότρυνηση του Ζαγοράκη, έβαλε 15 χιλ. και ο Σαββίδης για να συμπληρωθεί το ποσό που χρειαζόταν. Οι μόνοι που απείχαν ήταν οι έμμισθοι παράγοντες του ΠΑΟΚ, στον Ζήση και την παρέα του αναφέρομαι, οι οποίοι ζούσαν από τα λεφτουδάκια του λαού του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πρόσφεραν ούτε μισό ευρώ.

Θα έπρεπε να ντρέπονται

Αλλά τελείως κατάπτυστοι είναι οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να ντρέπονται που δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ! Διότι αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν ή μένουν χωρίς πόδια, που είχαν πάει εκδρομή εκείνη την τραγική ημέρα για να δούνε τον ΠΑΟΚ, είναι αυτά που τους αποθεώνουν στα γήπεδα και τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες.

Τους έχει για πρωινό ο Βύντρα!

Να δώσω συγχαρητήρια, με την ευκαιρία, στον Λουκά Βύντρα, που μόνος του προσφέρθηκε σε μία άλλη περίπτωση, να βοηθήσει ένα παιδί στην Αθήνα που είχε παρόμοιο πρόβλημα. Τους έχει για πρωινό ο Λουκάς τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, τον κοντό, τον παντελονάτο και τον άλλον που κάνει ξυπνητήρια τατουάζ στον λαιμό, με τη συμπεριφορά του σε αυτό το θέμα.

Κατέβηκε από τη σκαλωσιά για να συνεισφέρει!

Είδα έναν Αλβανό να κατεβαίνει από την οικοδομή, με τρία παιδιά και να βγάζει ψιλά από την τσέπη του για να συμπληρώσει πέντε ευρώ για να βοηθήσει το παιδί. Αλλά αυτοί οι ωραίοι, οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, οι ...γαμπροί που ψάχναμε και τώρα τους βρήκαμε, δεν έδωσαν τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου