Advertisement

Πάμπλο Γκαρσία, ο «Τσε Γκεβάρα» του ΠΑΟΚ



«Πάμπλο Θεέ, γαμ... η ΠΑΕ», φώναξαν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, δείχνοντας έτσι πως τον Γκαρσία τον είχαν σαν Θεό, αψηφίζοντας και την ίδια τους την ομάδα.


Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε δικό του φαν κλαμπ, ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Σκύδρα έχει το όνομα του (Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας Pablo Garcia), ενώ αρκετά ήταν τα πανό στην Τούμπα που έγραφαν «Νo Garcia, No party», με το κερασάκι στην τούρτα να βάζουν τα δύο «ντου» στον Γιώργο Δώνη επειδή δεν τον έβαζε στην 11άδα με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός να αποτελέσει παρελθόν.



Ο Ουρουγουανός πήγε στην Τούμπα την σεζόν 2008-09 και συμπλήρωσε 151 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα σκοράρει και έξι φορές. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας δονίστηκε αρκετές φορές από το σύνθημα: «ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία...», ενώ στο τέλος του Γκαρσία έβγαλε και η «Θύρα 4» ανακοίνωση.

Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών του ΠΑΟΚ, παρότι έπαιξε πέντε χρόνια στον δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου