Advertisement

Οι φανέλες του Πάμπλο συνεχίζουν να πουλάνε!


Το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία αποσύρθηκε ήδη από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόλις εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας μαζί του.

Δεν υπάρχει ούτε στο ρόστερ, αλλά ούτε και η φωτογραφία του σε κάποια από τις διαφημιστικές καμπάνιες. Κακή εντύπωση επίσης, προκάλεσε το γεγονός ότι στην ανακοίνωση ο Γκαρσία ήταν με φανέλα της… PUMA και όχι τη φετινή, ενώ το μοναδικό σημείο που θυμίζει Γκαρσία στον ΠΑΟΚ είναι η μπουτίκ. Εκεί, η φανέλα του εξακολουθεί να πωλείται και μάλλον παραμένει πρώτη σε πωλήσεις.

Ενδεικτικό της τρέλας του κόσμου για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι ακόμη και χθες που αποχαιρετούσε τον ΠΑΟΚ, οι φανέλες του στη μπουτίκ της ομάδας συνέχιζαν να πουλάνε περισσότερο από κάθε άλλου παίκτη! Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου το 90% εκείνων που αγοράζουν φανέλες από τη νέα μπουτίκ ζητάνε να εκτυπωθεί το νούμερο «5» και το όνομα του Γκαρσία, ακόμη και φέτος που έπαιξε ελάχιστα…

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας διατέθηκαν πάνω από 20 φανέλες με το όνομα του Γκαρσία από την μπουτίκ και θα συνεχίσουν να διατίθενται παρά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ

ΟΦΣΑΙΝΤ… ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τους δημοσιογράφους. Και να έχει παράπονα από ορισμένους. Αλλωστε και οι κρίνοντες, κρίνονται. Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι να μπαίνουν όλοι ανεξαιρέτως σ’ ένα τσουβάλι και μέσα στην οργή των στιγμών να γίνονται φραστικές επιθέσεις χωρίς λόγο, η απόσταση είναι τεράστια. Κάποτε και ο κόσμος που ασχολείται καθημερινά με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ξεχωρίζει τους ανθρώπους. Γιατί όλοι έχουν ονοματεπώνυμο και εργάζονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν και δύο πρώην μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Βαγγέλης Ποζατζίδης και Στέφανος Σαράτσης. Τα λόγια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή άκουσε από κοντά και ο Αλέκος Παρασκευόπουλος.

ΕΛΕΙΠΕ ΜΙΑ... ΚΑΝΤΙΝΑ!

Το μόνο που… έλειπε χθες από την συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, ήταν μία καντίνα! Προφανώς, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν επέτρεψαν την παρουσία καντινών, που πάντως θα έκαναν χρυσές δουλειές.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

Η ειρωνεία για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι αποχαιρέτησε και επίσημα τον ΠΑΟΚ στο ίδιο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει λίγη ώρα αφού είχε πατήσει για πρώτη φορά το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Ιουλίου 2008 και σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

«Έπεσαν» χθες οι υπογραφές των εμπλεκόμενων πλευρών για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία. Πλέον, απομένει να σταλεί το συμβόλαιο στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της πρόκειται να ανακοινώσει και τυπικά το επίσημο διαζύγιο μεταξύ της ομάδας του Δικέφαλου και του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου