Advertisement

Πόσο θα αντέξει ο Δώνης τη γιούχα;


Μπορεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ να στηρίζει τον Δώνη με κάθε τρόπο, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός έχει φτάσει στα όριά του με τους οπαδούς που του την πέφτουν καθημερινά.

Το μένος μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ βιώνει καθημερινά ο Γιώργος Δώνης, αφού θεωρείται υπεύθυνος για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός υπομένει μέχρι στιγμής τα "πεσίματα" των ΠΑΟΚτσήδων, αλλά είναι απορίας άξιον πόσο θα αντέξει αυτή την κατάσταση, αφού δείχνει να είναι στα όριά του.

Μπορεί η διοίκηση να τον στηρίζει και να του το δείχνει, ωστόσο ο ίδιος είναι προβληματισμένος με τις επιθέσεις που δέχεται από τους ...σκληροπυρηνικούς της ασπρόμαυρης κερκίδας.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Γιώργο Δώνη λένε ότι είναι πιθανό να μην την ...παλέψει άλλο με τους εξαγριωμένους οπαδούς και να παραιτηθεί!

Αυτό, άλλωστε, φαίνεται ότι θέλουν και οι οπαδοί, οι οποίοι τον αποδοκιμάζουν σε κάθε ευκαιρία. Πάντως για την ώρα ο Δώνης μένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης. Για να δούμε για πόσο...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου